Waterontharder: Alpine All-in-one XL

Alpine bestaat al bijna 30 jaar in de antikalk wereld. Ze ontwikkelen een magnetisch antikalk systeem, maar ook waterdescalers, all-in-one conditioners en softwater-conditioners. Alpine kent drie typen systemen: new generation, de All-in-one en de All-in-one XL.

Werking

In het Alpine All-in-one XL systeem zit een sterke magneet die ervoor zorgt dat kalkdeeltjes niet meer aan elkaar kunnen hechten. Hierdoor kan er geen kalkaanslag ontstaan. De kalkdeeltjes lossen op in het water waardoor het niet kan neerslaan op uw apparaten in huis. De samenstelling van het water wijzigt niet.

Installatie

Het installeren van de Alpine All-in-one XL is heel gemakkelijk. U kunt het eenvoudig zelf doen. Zorg ervoor dat de waterleiding goed schoon en droog is voordat u de Alpine gaat plaatsen. Op het antikalk systeem zit een plakstrip om hem te kunnen bevestigen aan de waterleiding. Daarnaast bevestigt u het apparaatje stevig op de leiding door gebruik te maken van de bijgeleverde bevestigingsbandjes. Wanneer u tevreden bent over de plaatsing, kunt u de bandjes afknippen.

Onderhoud

De Alpine All-in-one XL is 100% onderhoudsvrij.

Kostenberekening

De Alpine All-in-one XL kost eenmalig € 109.-. Doordat u daarna geen onderhoud hoeft te doen, zijn dat ook de enige kosten voor het apparaatje. Dit antikalk systeem is eenvoudig zelf te installeren met bovenstaande instructies, dus u betaalt ook geen installatiekosten.

Prijs vanaf € 109.- incl. btw

Productspecificaties

Soort waterontharderAlternatief: antikalk systeem
Afmeting8 cm x 5,5 cm 2 cm
Magneetsterkte>20.000 Gauss
HarsinhoudN.v.t.
GarantieJa, 10 jaar (of langer voor een meerprijs)
Geschikt voorLeidingen met een vrije buislengte van 7,5 a 8 centimeter
OnderhoudNiet nodig

Waterontharder vergelijken

Geen tijd om alle verschillende waterontharders en antikalk systemen te vergelijken? Lees dan ons artikel over de beste waterontharders. Hier vertellen we u alles over de top 5 waterontharders van Nederland.