Ervaringen waterontharder

Op het internet leest u vast veel verschillende reviews en ervaringen van mensen die een waterontharder hebben aangeschaft. We hebben alle interessante reviews voor u op een rijtje gezet. Wilt u van ons een advies ontvangen? Vraag dan een offerte aan via onderstaande button. We geven u een advies dat het beste past bij uw situatie.

Ervaringen Amfa4000

De Amfa4000, het antikalk systeem van Waterontharder.com, is een goed alternatief voor een waterontharder waar online veel over wordt gesproken. Werkt het wel echt? Zijn klanten tevreden? We hebben het voor u uitgezocht. Over het algemeen krijgt de Amfa4000 een hoog cijfer op verschillende websites. De Amfa4000 is makkelijk te installeren en na een tijdje merken klanten daadwerkelijk dat er veel minder kalkresten zichtbaar zijn in bijvoorbeeld de badkamer of op koffieapparaten. Schoonmaken gaat makkelijker dan voorheen en dit antikalk systeem is snel terugverdiend. Een ander veelgenoemd voordeel: dit apparaat heeft geen onderhoud nodig.

Ervaringen Aquacell

De mening van klanten is verdeeld over de Aquacell. Het product krijg net een voldoende. Hij doet wat hij moet doen, maar u moet wel het onderhoud goed bijhouden. Afspraken tussen het bedrijf en de klant worden niet voldoende gecommuniceerd en de reviews geven aan dat het water anders smaakt dan voorheen. Het product is wat groot en vooral in het begin is de waterdruk in de douche een stuk minder. Over het algemeen bevelen klanten het product wel aan.

Ervaringen Watts OneFlow

De Watts OneFlow krijgt op bol.com gemiddeld 3.3 van de 5 sterren. In negatieve recensies beschrijven mensen dat deze waterontharder het een maand goed doet en daarna afzwakt. Ook zien mensen nog wel kalkaanslag, al is het wel eenvoudiger te verwijderen. Een sterk nadeel dat benoemd wordt is dat het patroon elke 2 jaar vervangen moet worden. Daar moet u toch iedere keer weer aan denken. Daarnaast zijn er veel reviews van tevreden klanten. Die geven aan dat het product in de meterkast past, het een groot voordeel is dat de waterontharder geen stroom verbruikt en dat hij naast het vervangen van het patroon niet veel onderhoud vraagt.

Ervaringen HappyDrops

Deze nieuwe speler op de markt lijkt erg op de Watts OneFlow. Naast het ontharden van water voorkomt hij corrosie in leidingen en metalen elementen. Deze waterontharder van HappyDrops gebruikt geen zout en is gemakkelijk te plaatsen. Er zijn niet veel reviews van externe partijen te vinden over deze waterontharder. In Google staan vijf reviews waarin tevreden klanten aangeven dat ze een groot verschil merken in het water. Een opvallend negatieve review geeft aan dat deze waterontharder slecht is voor het milieu, omdat het fosfaat aan het leidingwater toevoegt.

Ervaringen Mooiwater

De waterontharder van Mooiwater werkt met zout. Door middel van ionenwisseling maakt deze waterontharder van leidingwater zacht water. Twee keer per maand moet de waterontharder spoelen om de harsbolletjes regenereren. De gebruiker moet hierbij het zout bijvullen. Dit vergt dus veel onderhoud. De waterontharders van Mooiwater worden krijgen vele lovende reviews. De communicatie tussen het bedrijf en de klant is goed. Het product werkt goed en naar behoren. Het enige nadeel is de prijs en het onderhoud.

Ziet u door de kalkaanslag de juiste waterontharder niet meer?

We maken graag de juiste vergelijking voor u. Vraag een offerte aan en u krijgt zo snel mogelijk een persoonlijk advies op maat over de beste waterontharder in uw situatie. Zo bespaart u de meeste kosten en doet u geen miskoop. Ons advies is een vrijblijvend advies: u bepaalt zelf welke waterontharder u uiteindelijk aanschaft.