Waterontharder: AquaStar 800 SHE Plus 

AquaStar 800 SHE Plus is een product dat is gefabriceerd door Fegon Waterbehandeling. Het bedrijf levert oplossingen voor kalkproblemen voor elk watergebruik. Fegon Waterbehandeling kent verschillende waterontharders voor elk huishouden. De AquaStar 800 SHE Plus is de beste keuze voor een huishouden van 4 personen met een gemiddeld waterverbruik.

Werking

De AquaStar 800 SHE Plus zorgt ervoor dat kalkionen (calcium- en magnesiumionen) uit het water gefilterd worden. Dit doet deze waterontharder door middel van harsbolletjes die de kalkionen omwisselen voor natriumionen. Hierdoor kan er geen kalkaanslag meer ontstaan. 

Installatie

Het is van belang om de waterontharder zo dicht mogelijk bij de watermeter te plaatsen. Daarnaast heeft de AquaStar stoom en een afvoer nodig. Het is mogelijk om de waterontharder zelf te installeren om kosten te besparen, maar u kunt het ook door een specialist laten doen. Extra handig: de waterontharder is ook eenvoudig weer lost te koppelen als u gaat verhuizen.

Onderhoud

Het is van belang om de AquaStar 800 SHE Plus jaarlijks te laten controleren en onderhoud uit te voeren. Fegon Waterbehandeling neemt hiervoor zelf contact met u op. Zij voeren de metingen uit om de waterkwaliteit op de ingestelde uitgaande waterhardheid te controleren. Ze lopen alle aansluitingen na, reinigen en vervangen alle vitale onderdelen en voeren een update uit van het besturingssysteem. Daarnaast reinigen ze de waterontharder door middel van een harsreiniger. Tot slot wordt het zout reservoir weer bijgevuld en voeren ze een complete test uit van alle spoelfases.

Prijs op aanvraag

Productspecificaties

Soort waterontharderZout
Afmeting59 cm x 22 cm x 45 cm
MagneetsterkteN.v.t.
Harsinhoud15 kg
GarantieJa, 10 jaar bij onderhoud door Fegon Waterbehandeling en gebruik van Top Zout.
Geschikt voor1 – 4 personen
OnderhoudJaarlijks

Kostenberekening

De exacte kostenberekening kunnen we niet geven, omdat elke prijs per situatie verschilt. Daarnaast betaalt u jaarlijks voor de onderhoudsbeurt. Heeft u nieuw zout nodig? Voor € 13,50 koopt u een nieuwe zak van 25 kilo.

Waterontharder vergelijken

Geen tijd om alle verschillende waterontharders te vergelijken? Lees dan ons artikel over de beste waterontharders. Hier vertellen we u alles over de top 5 waterontharders van Nederland.