Omega waterontharder

De Omega waterontharder is een product van Best Water Choice (BWC). Het bedrijf bestaat al 25 jaar in de waterwereld en heeft dankzij deze jarenlange ervaring een waterontharder van kwaliteit ontwikkeld. De Omega kent verschillende type waterontharders geschikt voor huishoudens van 1-14 personen. Het bedrijf levert ook waterontharders op maat voor bijvoorbeeld grootgebruikers zoals hotels en restaurants.

Werking

De Omega waterontharder heeft als functie het water te ontharden door kalkionen uit het water te halen. Dit doet het apparaat door middel van hoogwaardig kunsthars. Hiermee worden kalkdeeltjes uit het water gefilterd. Na verloop van tijd zijn de harsbolletjes verzadigd en moeten deze schoongespoeld worden. Dit doet de waterontharder met zacht leidingwater en hoogwaardig zout. Dit zout lost op en splitst zich in natrium en chloride, waarna natrium zich hecht aan het kunsthars. Chloride spoelt met de kalkdeeltjes weg. Hierna kan de waterontharder zijn werk weer doen.

Installatie

Het installeren van de Omega waterontharder doet u niet zelf. De installatie is namelijk geheel op maat, waardoor de ervaren monteurs van Omega de waterontharder voor u installeren. De kosten voor het plaatsen van de waterontharder hangen af het aantal mensen in het huishouden. Op de website van Omega kunt u een offerte aanvragen.

Onderhoud

De Omega waterontharder is 100% onderhoudsvrij. U hoeft alleen het speciale zout bij te bestellen, wanneer u dat thuis niet meer heeft. Dit is verkrijgbaar op de website van Omega.

Prijs op aanvraag

Productspecificaties

Soort waterontharderZout
AfmetingDe kleinste waterontharder is 27 cm x 24 cm x 72 cm
MagneetsterkteN.v.t.
Harsinhoud12 liter
GarantieJa, 15 jaar
Geschikt voorKleine huishoudens tot grootgebruikers
OnderhoudNiet nodig, alleen zout bijvullen

Kostenberekening

We weten niet precies welke waterontharder van Omega u nodig heeft. Daarom kunnen we niet bepalen hoeveel de waterontharder voor u gaat kosten. Na de installatie komen er geen extra kosten bij. U hoeft alleen het zout bij te bestellen. Zout is verkrijgbaar via de website vanaf € 29,95. Het ligt aan de hoeveelheid water dat u gebruikt, hoe vaak u het zout moet aanvullen.

Waterontharder vergelijken

Geen tijd om alle verschillende waterontharders te vergelijken? Lees dan ons artikel over de beste waterontharders. Hier vertellen we u alles over de top 5 waterontharders van Nederland.